Films of love

Jullie investering

Een trouwfilm herinnert jullie aan de emoties, geloften en momenten van jullie prachtige dag en is blijvend voor toekomstige generaties om van te genieten. Een investering die blijft groeien in waarde met de tijd.

Gefeliciteerd met
jullie verloving!

Wauw, een nieuwe stap in jullie relatie! Wat gaaf dat jullie gaan trouwen. Tijdens jullie verlovingstijd komt er vast heel veel op jullie af bij het regelen van jullie bruiloft. Laten we het daarom hier niet moeilijker maken dan het is. 😉 Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie al jullie wensen vertellen en bekijken we of we een match zijn voor jullie bruiloft. 

Cheers op jullie toekomst samen! 

Wegens succes verlengd

Introductie actie

Vorig jaar ben ik weer gestart met het filmen van bruiloften. Super leuk! Om weer goed van start te gaan, bied ik een comeback-prijs in mijn pakketten aan. De enige voorwaarde is dat ik de beelden van jullie prachtige bruiloft graag gebruik voor mijn promotie. Win-win toch?

Deze actie geldt nog voor bruiloften in 2025

80%

Small

Voor het vastleggen van de belangrijkste momenten.

€ 1695,-

€ 1095,-

Medium

Om het grootste gedeelte goed om beeld te hebben.

€ 1995,-

€ 1395,-

Large

Jullie hele bruiloft in beeld als blijvende herinnering.

€ 2395,-

€ 1695,-

Veelgestelde
vragen

Het is natuurlijk supergaaf om jullie avondgasten dezelfde avond al een kort filmpje te laten zien van jullie mooie dag. Of dit ook in jullie programma past overleg ik graag met jullie. 

Ja natuurlijk! Ik ben er graag langer bij als jullie bruiloft langer duurt dan 12 uur. Gezellig! Voor het kostenplaatje: jullie kunnen rekenen op €100,- (huidig actietarief) per uur.

Reiskosten tot 50km op een dag zitten bij jullie pakket in. De kilometers daarboven worden berekend met 0,35/km doorberekend aan het einde. 

Zoals in het overzicht hierboven hangt dat af van hoelang ik aanwezig ben. Vaak maak ik gewoonweg meer mee als ik langer aanwezig ben 😉

Het hangt natuurlijk ook af van de beelden en jullie persoonlijke voorkeur.

STORIES

Blogs of love